Title

Message

Confirm

<< DiscussionsReply

New Error Message

F4UDash4
4 discussion posts
Getting this every time I boot up and VoiceBot Pro 3.8.2 loads:

An error has occurred while loading the settings.
BFSafeLock:Lock Failed: lockProfiles
Failed to call TryEnter.
[System.Exception]
[System.Exception]
Jan 10, 2022  • #1
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
We were able to reproduce this issue here, and I've added it to our list. We'll be sure to let you know as soon as we're able to fix it up.

Thanks!
Jan 11, 2022  • #2
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
This issue should be fixed up in our latest beta, available here: https://www.voicebot.net/Download/Beta/

Please let me know if you run into any issues after updating.

Thanks!
Jan 21, 2022  • #3
Cimerians
6 discussion posts
I still get this message (steam version). Tried installing it on another machine I get the same error. Ver. 3.8.2

It doesnt seem to affect anything other than sometimes I have to cancel the error and select a game profile again.
Feb 9, 2022  • #4
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Do you still get it if you update to our beta? You can do so via the VoiceBot Settings > Options tab, enable "Check for new Beta Version", and then click "Check for Updates Now".

Thanks!
Feb 9, 2022  • #5
Cimerians
6 discussion posts
Quote:
Do you still get it if you update to our beta? You can do so via the VoiceBot Settings > Options tab, enable "Check for new Beta Version", and then click "Check for Updates Now".
Thanks!

I forgot about that, I went ahead and downloaded the beta. It doesn't show up anymore. Beta seems to sometimes act strange like when I open it, no profiles show up but they eventually do, sometimes I have to click on something and they'll show up, otherwise works much better.
Feb 11, 2022 (modified Feb 11, 2022)  • #6
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Strange, does this happen every time you open VoiceBot?

Thanks!
Feb 14, 2022  • #7
Cimerians
6 discussion posts
Quote:
Strange, does this happen every time you open VoiceBot?

Thanks!


It only happened a few times but the error has come back again (I attached a screenshot)

I tried going back to 3.7.2 and that works perfect.

Right now I will leave it on the beta if you want me to try anything. It comes up at first start up but doesnt really affect anything.
• Attachment [protected]: vbot.png [144,704 bytes]
Feb 15, 2022  • #8
Cimerians
6 discussion posts
OK after using it since yesterday I haven't gotten that error anymore.
Feb 16, 2022  • #9
Owen Muhlethaler (BFS)'s profile on WallpaperFusion.com
Ok interesting, can you let us know if the error comes back again on the beta?

Thanks!
Feb 23, 2022  • #10
Was this helpful?    
<< DiscussionsReply